fbpx

Disclaimer

De website www.werkenbijepplejeck.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Epplejeck Horse & Rider Superstores. Het is natuurlijk verleidelijk, zulke mooie foto’s, maar wij kunnen het niet waarderen als je teksten of afbeeldingen van ons leent. Daarom is het niet toegestaan om content van de website www.werkenbijepplejeck.nl te vermenigvuldigen en/of openbaar te maken. Dit betekent ook dat het commercieel gebruik van onderdelen van deze website verboden is, tenzij je schriftelijk toestemming van Epplejeck hebt verkregen.

Deze site hebben wij speciaal voor jou gemaakt. Tof hé!? Maar, hij is nooit echt af. Daarom draagt Epplejeck er dan ook zorg voor om de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. Er bestaat een mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onvolledig is. Epplejeck is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud. Wij behouden ons tevens het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. 

Epplejeck is niet verantwoordelijk voor schade toegebracht door de website of voortvloeiend uit het gebruik van de website.