fbpx

Hoofdkantoor

Werken op het hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is het spinnenweb van de communicatie. Hier wordt van alles geregeld op het gebied van financiën, marketing, inkoop en klantenservice. 


Werkzaamheden

Wil jij ervoor zorgen dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft? Elke dag een lach op het gezicht van de klant toveren aan de andere kant van de lijn? Dan is de klantenservice echt wat voor jou! 

Ben je het liefste de hele dag bezig met cijfers en heb jij super veel verstand van alle geldstromen? Neem dan eens een kijkje op onze finance afdeling. 

Houd jij je liever bezig met de nieuwste mode, weet jij hoe het inkoopproces van A tot Z verloopt? Weet jij hoe je de beste afspraken maakt met leveranciers? Dan pas jij precies op onze inkoopafdeling.

Ben jij creatief, vol energie, zie jij in een tegenslag nog steeds het positieve? Weet jij alles van social media, communicatie of marketingstrategieën? En ben jij bovenal commercieel? Kijk dan eens tussen de vacatures van marketing!

Een kijkje achter de schermen

Allemaal leuk en aardig die tekstjes, maar wat houdt het werken bij Epplejeck nou echt in. Hoe is het bijvoorbeeld bij de afdeling inkoop of marketing geregeld? Check de onderstaande video’s en kom nog meer te weten over jou toekomstige werk.  

Marketing

Kom je werken bij de afdeling marketing? Let op! We hebben hier altijd de gek met elkaar, kunnen enorm lachen maar kunnen daar in tegen ook rustig een hele dag geruisloos en gefocust aan het werk zijn.

Inkoop

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwe trends en collecties? Bij inkoop zorgen we er voor dat onze collecties het aantrekkelijkst zijn voor onze klanten, maar we doen nog veel meer! Benieuwd wat? Check de video!

Marketing International

Are you going to be our next German Marketing talent? Go and check out the video for more information!