fbpx

Eindelijk, het is zo ver! Afgelopen zondag 12 december mochten de gelukkig winnaars (waaronder ik zelf) naar de première van de nieuwste film van Britt Dekker, ‘Silver Star’.

Het hele feest begon al een week van te voren. Er ging een mail uit naar alle medewerkers van Epplejeck, er werden namelijk 8 VIP tickets verloot. Had je een favoriete collega, een collega die je graag in het zonnetje wilde zetten of leek het je gewoon leuk om eens een echte premiere mee te maken? In alle gevallen mocht je je opgeven.

Woensdag om 12 uur werden de winnaars bekend gemaakt. Spannend natuurlijk! Want ik was nog nooit bij een echte film première geweest. En ja hoor! Wij mochten het hoofdkantoor vertegenwoordigen en gingen (na kleding keuze stress, want we moesten allemaal voldoen aan de dresscode: ‘Shiny with a touch of silver’) met een auto vol glitter en glamour richting Pathé Amsterdam Noord.

Het duurde even, maar na een paar uur waren we aangekomen in Amsterdam en hadden we ook een parkeerplek bemachtigt! Met zijn vijven liepen we op onze hakjes, in onze glitterjurkjes, door de regen richting de Pathé. Uit de verte konden we de rode loper al zien. Net als op tv, met zo’n gaaf doek waar heel groot ‘Silver Star’ en alle sponsoren (waaronder Epplejeck!) op stonden. Daar moesten we natuurlijk even wat (insta) foto’s schieten!

Via de rode loper liepen wij de bioscoop binnen. Daar stonden de eerste fotograven al klaar om alle celebraties op beeld te zetten. Wij kregen nog een toffe polaroid foto mee als aandenken. Vervolgens werden we doorverwezen naar de première zaal, maar voor we naar binnen gingen kregen we nog een lekker glas champagne (let op jongens en meisjes, geen 18 geen alcohol) en een prachtige (en ook erg lekkere) donut.

Op onze zitplaatsen in de zaal lagen zakken popcorn en drinken klaar. Voor de film vertelden eerst de cast en crew van ‘Silver Star’ (waaronder Britt Dekker en Juvat Westendorp!) een aantal leuke ‘behind the scenes’ verhalen. Wat mij altijd verwonderd is de band die ontstaat bij de hele cast. Ze hadden echt lol met elkaar, en dat was ook te merken tijdens de officiële start van de première.

Tijdens de film hebben we alle Epplejeck producten gespot. Echt tof joh! Het is volgens mij nog een hele kunst om al je sponsors op die manier in een film te verwerken. Maar wij waren tevreden, want Epplejeck was een aantal keren echt goed in beeld. En ik als eigenmerken marketeer was ook tevreden, want ook van onze eigenmerken hebben ze een paar artikelen gebruikt.

Na de tijd hebben we eerst nog een aantal hele bekende Nederlanders gespot waaronder Martien Meiland. Nu wil ik niet als een fan girl klinken, maar het is natuurlijk wel heel leuk om die mensen daar tegen te komen. Op de terugreis zijn we uiteraard nog even een snackie gaan halen bij de Mac (Onze collega Corry kan namelijk niet zonder ;p). Kortom een hele gezellige geslaagde dag!