fbpx

Epplejeck

Hard work pays off!

Samen werken wij elke dag keihard om het beste resultaat te behalen. Wij zijn duidelijk en open naar onze klanten en naar elkaar. Dat harde werken wordt beloond! Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige collega’s het bij Epplejeck vinden? Klik op de onderstaande knop.

Wacht wat!?

Jaaa, die zag je niet aankomen hé! Deze foto is gemaakt tijdens de Epplejeck Summer Quiz. Slechts één van de extra redenen om bij Epplejeck te gaan werken, dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse patat dag, tapas run en alle andere toffe uitjes gehad. Klik op de onderstaande knop en lees meer over al onze onvergetelijke activiteiten.

Blijven leren

Het kan maar zo zijn dat je hier begint als stagiaire en uitgroeit tot een ware social media goeroe. Die groei, doorstroming en het blijven leren is voor ons erg belangrijk. Wij houden wel van een uitdaging! 

Werken bij Epplejeck

Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Klik op de onderstaande knop en bekijk al onze vacatures. 

Onze kernwaarden 

Betrokken & open

Epplejeck staat met een basis van vertrouwen in haar medewerkers. Daarnaast zijn wij een open en platte organisatie waar je tijdens de maandelijkse patat-dag gezellig een frietje kan eten met de baas.

Helpen

Wij staan voor elkaar klaar, niet alleen voor de klant maar ook voor collega’s. Dus kom jij er even niet uit? Vraag een collega! Het maakt niet uit wat je doet binnen Epplejeck, met drukte helpt iedereen elkaar een handje mee.

Kwaliteit

Epplejeck staat voor kwaliteit. Dat geldt voor producten en diensten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom bieden wij tal van doorgroeimogelijkheden. 

Jouw toekomstige collega’s

Hoe is het nou echt om voor Epplejeck te werken? Dat vroegen wij aan jouw toekomstige collega’s. 
Klik op de onderstaande knop voor meer.

Mijn werkdag begint elke dag opnieuw bij ons team. Hoe voelen zij zich, wat zijn hun sterke kanten en hoe kunnen wij als Epplejeck deze benutten?

Als filiaalmanager van Lochristi geloof ik erin dat gemotiveerd, gedreven en met plezier werken de sleutel van succes is! Meer weten? Klik op de onderstaande button. 

 

Kimberley

Filiaalmanager

Er is geen dag hetzelfde, elke dag is anders. Ik behandel dagelijks de emailbox van Finance en beantwoord de vragen die er gesteld worden door leveranciers, maar ook de vragen en de problemen vanuit de filialen. 

Alle filialen hebben ook een eigen bank, ik ben de persoon die ervoor zorgt dat de mutaties bijgewerkt zijn.


Simone

Finance

Een paardenwinkel!? Jazeker! En niet zomaar een paardenwinkel. 

Voor ik in mei 2021 begon met werken bij Epplejeck had ik nooit gedacht dat Epplejeck zo’n grote omvang heeft! 

Mijn werk is uitdagend, en heel divers. Elke dag kom ik vol met energie thuis, dat is nu precies de reden dat ik bij Epplejeck ben gaan werken.


Marloes

Junior Brand Marketeer

Goed, om 9.00 uur start onze telefoon en gaat ons tempoteam helemaal los in de mailbox. Chats, WhatsApp, Facebook, E-mail, alles tegelijk. Multitasking is bij ons zeker van toepassing!

Als we toe zijn aan de koffiepauze zijn wij vaak al een aardig eind op weg met het helpen van onze klanten en zijn we druk bezig met het aanvragen van bestellingen. 

Rixt

Klanten Service

Groei

Epplejeck heeft als doel om de grootste ruitersportzaak van Europa te worden. Om deze groei te kunnen maken hebben we medewerkers nodig die met ons mee willen groeien. We zijn daarom doorlopend bezig met de ontwikkeling van onze medewerkers. Of deze ontwikkeling nou op persoonlijk of zakelijk vlak is, Epplejeck maakt samen met de medewerker een plan om de gestelde doelen te behalen. Groeien onze medewerkers, dan groeit de organisatie mee!