fbpx

Open dag Logistiek

Houd jij van aanpakken en ben je het talent in de logistiekesector waar Epplejeck naar opzoek is? Lees dan snel verder!
Op deze pagina kan je uitgebreidere informatie lezen over de open dag in ons Logistiekcentrum die donderdag 20 januari tussen 16:00 en 18:00 plaatsvindt.


Epplejeck stagiaire
Van over de hele wereld komen artikelen voor de winkels aan in Drachten. Vanuit het logistiekcentrum worden alle winkels bevoorraad. Onze order Pickers zorgen ervoor dat alle filialen op tijd hun voorraad hebben en dat de nieuwste collecties zo snel mogelijk in de winkel liggen.
Ben jij diegene die goed uit de voeten kan in de logistieke sector? Dan is dit voor jouw een kans om te komen werken bij de grootste ruitersportzaak van Nederland. We werken van vroeg tot laat en verwerken per dag meer dan 10.000 artikelen! Omdat Epplejeck hard groeit betekend dat, dat er nog meer artikelen verwerkt gaan worden. Hierdoor zijn wij op zoek naar toppers in de logistiek! 
Met jou in ons team vliegen we in een razend tempo door alle taken heen. Zo zorg jij ervoor dat alle artikelen op tijd klaar staan bij de vracht.


Wat verwachten wij van jou als order picker?
·        Je werkt in een enthousiast team
·        Je bent fysiek fit, je loopt soms wel 10 kilometer op een dag!
·        Je werkt graag voor het leukste bedrijf van Noord Nederland
·        Je bent 3 dagen per week beschikbaar


Werken bij logistiek Epplejeck
Enthousiast geworden?

Je bent aanstaande donderdag 20 januari tussen 16:00 en 18:00 welkom op ons logistiek centrum om een kijkje achter de schermen te nemen, collega’s te ontmoeten en al je vragen te stellen. Mocht je enthousiast zijn kan je direct solliciteren. Geen moeilijk gedoe met Cv’s en motivatiebrieven, maar een laagdrempelige ontmoeting en rondleiding. En wie weet kan jij volgende week al aan de slag bij Epplejeck!

Ons adres: De Meerpaal 8, Drachten.

Tot dan!