fbpx

Open sollicitatie

Ben jij een gedreven marketeer of sociale media freak? Sta je graag op de winkelvloer? Help je graag telefonisch klanten bij vragen? Of ben jij de missende schakel bij logistiek? Lees dan gauw verder en stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@ej.nl.


Wat ga je doen?

Epplejeck is een snel groeiende organisatie met inmiddels 21 filialen verspreidt door Nederland en België. Om dit allemaal in goede banen te leiden, kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Sta je graag op de voorgrond, dan is een functie als verkoopmedewerker in één van de filialen misschien wat voor jou! Ben jij geknipt voor een baan achter de schermen? Zoals de marketing en communicatie, HR of Finance? Zowel parttime als fulltime kun je bij ons solliciteren voor een super toffe baan.

Open sollicitatie Epplejeck
Wat mag jij verwachten?
  • Marktconform salaris CAO
  • Inretaill
  • Personeelskorting tot wel 44%
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via GoodHabitz
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Alle vrijheid en ondersteuning die je nodig hebt


wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt ervaring of een opleiding gevolgd van jouw interesse
  • Jij wilt niets liever dan samen met je collega’s Epplejeck een nog groter succes maken
  • Je bent sociaal en gezelligErvaring van medewerker

“Ik zag een vacature op werkenbijepplejeck.nl en zo ben ik hier terecht gekomen. Ik werk hier nu één jaar. Epplejeck is een fijne organisatie om voor te werken. Ik krijg de ruimte om te groeien en mijzelf te ontwikkelen. De informele sfeer is heel fijn. Iedereen kan het goed met elkaar vinden en de patatdag is altijd erg gezellig!”

Werken bij Epplejeck
Over Epplejeck

“Een patatje samen met de baas tijdens vrijdagpatatdag”

De grootste ruitersportzaak van de Benelux is ooit begonnen aan de keukentafel. Opgericht om het beeld van de ruitersportbranche te veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service zoals je deze vandaag van Epplejeck gewend bent. Epplejeck heeft een unieke ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: paardenliefhebbers fan maken. Epplejeck voelt als een echt familiebedrijf met een open- en informele sfeer. Zo eet je gerust een patatje samen met de baas tijdens de vrijdag-patatdag.

Interesse in een baan bij Epplejeck?

Laat het ons weten!

Lijkt het jou leuk om te werken bij Epplejeck? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of mail naar sollicitatie@ej.nl.

Telefoonnummer: 0883535353


WerkenbijEJ
Epplejeck werken
Werken bij logistiek Epplejeck