fbpx

Specialismes

Samen met onze Epplejeckers proberen we elke dag al onze klanten blij te maken. Dit doen we door keihard werken en te luisteren naar onze klanten. Binnen Epplejeck is iedereen in de organisatie even belangrijk. Samen maken we Epplejeck tot een succes en laten we haar groeien. Dit kan alleen met stuk voor stuk gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers die alles op alles zetten om dit voor elkaar te krijgen. 

HOOFDKANTOOR

Samen maken we Epplejeck elke dag een beetje mooier. Hier doen we er alles aan om de klant blij te maken. Of je nu de problemen en vragen oplost als klantenservice medewerker, of de nieuwste collectie samenstelt voor het volgende seizoen.

fILIALEN

Door jouw eindeloze kennis op het gebied van paarden wil jij niets liever dan de klant écht helpen. Of je nu vragen krijgt over het gezondste paardensnoepje of welke deken de beste prijs- kwaliteitverhouding heeft, jij weet dat als geen ander. Met jouw enthousiasme tover jij bij de klant automatsich al een brede glimlach op het gezicht.

mAGAZIJN

Voor 20 uur besteld, morgen in huis. Daar gaat ons webteam volledig voor. Het maakt niet uit hoeveel orders er binnenkomen, zij zetten alles op alles op dit voor elkaar te krijgen. Naast onze pro oderderpickers is er ook een team dat zorgt voor een kloppende voorraad, binnengekomen voorraad op zijn plek legt en zorgt dat de filialen voorzien zijn van genoeg voorraad. Deze geoliede machine zoekt altijd echte aanpakkers.

bIJBANEN

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in de avonden en/of weekenden? Kom dan bij Epplejeck in ons magazijn werken! Zo blijf je lekker flexibel.