fbpx

Stage lopen bij Epplejeck

Volg jij een mbo of hbo opleiding? Heb je enige kennis of interesse op het gebied van gezondheid en verzorging van paarden? Wil jij meer leren in jouw vakgebied? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@ej.nl

Wat ga je doen als stagiair(e) bij Epplejeck?

Binnen het hoofdkantoor van Epplejeck kun jij aan de slag op verschillende afdelingen. Wil je meer leren over (online) marketing, zoals bijvoorbeeld het schrijven van SEO teksten of SEA? Help je liever met het vormgeven? Er wordt binnen Epplejeck veel content gemaakt, van posters tot video’s! Hier mag en kan jij je creatieve brein inzetten voor nieuwe content. Ook voor fotografie kun je bij Epplejeck stagelopen. In onze studio schiet je foto’s van de nieuwste collecties of je gaat op locatie om speciale content te maken zoals voor koningsdag!
Naast marketing hebben we bij Epplejeck nog tal van andere afdelingen. Wil jij je ontwikkelen tot HR professional? Word je liever de beste verkoopmedewerk(st)er? Help jij graag klanten bij al hun vragen? Of lijkt het je leuk om meer te leren over de logistiek? Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je komt op je stageplek en loopt eerst even naar de kantine voor een lekkere kop koffie en een praatje met je collega’s. Daarna ga je naar je eigen werkplek en ga je bezig met jouw werkzaamheden. Heb je een shoot staan? Dan loop je naar de winkel, verzamel je de kleding die je nodig hebt en ga je vervolgens naar de fotostudio. In de pauze maak je een wandeling of ga je in de kantine zitten met je collega’s. Zin in een burger van de McDonalds of een vers broodje? Jouw collega’s zijn hier altijd voor in! Na de pauze ga je verder met je taken, je overlegd even met collega’s en zo vliegt de middag weer voorbij. Heb je hulp nodig bij opdrachten van school? Alle medewerkers bij Epplejeck helpen jou graag verder!

Wil jij aan de slag bij Epplejeck?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag jouw stage lopen bij Epplejeck? Mail dan naar sollicitatie@ej.nl. Zorg dat je duidelijk vermeld voor welke functie je solliciteert, zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw sollicitatie bij de desbetreffende manager terecht komt.

Stage bij EJ
Wat mag jij verwachten?
  • Personeelskorting tot wel 44%
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via GoodHabitz
  • Reiskostenvergoeding
  • Stagevergoeding
  • Alle vrijheid en ondersteuning die je nodig hebt
  • Ruimte voor een eventuele afstudeeropdracht


Wat verwachten wij van jou?
  • Je volgt een mbo of hbo studie
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te leren binnen Epplejeck
  • Je bent sociaal en natuurlijk super gezellig!
Wat vinden andere stagiaires?

“Epplejeck is een veelzijdig bedrijf waar je op verschillende vlakken veel kunt leren’. Het is gezellig en je hebt de vrijheid om aan je eigen stageopdrachten te werken’. 

Over Epplejeck

Eén doel: paardenliefhebbers fan maken

De grootste ruitersportzaak van de Benelux is ooit begonnen aan de keukentafel. Opgericht om het beeld van de ruitersportbranche te veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service zoals je deze vandaag van Epplejeck gewend bent. Epplejeck heeft een unieke ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: paardenliefhebbers fan maken. Epplejeck voelt als een echt familiebedrijf met een open- en informele sfeer. Zo eet je gerust een patatje samen met de baas tijdens de vrijdag-patatdag.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten!

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij ons? Stuur dan je CV en motivatie naar:  sollicitatie@ej.nl

Telefoonnummer: 0883535353