fbpx

Epplejeck in beeld

Oké oké, allemaal leuk en aardig die blogs, maar hoe gaat het er nou echt aan toe bij Epplejeck? Dat zie je in de onderstaande video’s! Zie jij jezelf al werken samen met Mandy van inkoop, Otilja van Pack of misschien Luca van Marketing?

Inkoop

In deze video krijg je informatie over inkoop bij Epplejeck. Hoe gaat dat in zijn werk en met wie moeten ze nauw samenwerken? Zonder inkoop zijn er geen producten om te verkopen. 

Pack

Pakketjes binnen krijgen is altijd leuk, maar wat gaat daar eigenlijk aan vooraf? In deze video wordt je door Otilja en Kim mee genomen in het inpakproces binnen Epplejeck.

Marketing

In deze video krijg je een kijkje achter de schermen bij de marketing afdeling van Epplejeck. Wat houdt dat precies in en wat doen ze daar allemaal?

Magazijn

Hoe groot is het magazijn bij Epplejeck en wat houdt werken op deze afdeling in? In deze video krijg je een rondleiding van Tjeerd door het magazijn en laat hij zien wat er allemaal te doen is. 

Marketing DE

Luca van de Duitse marketing afdeling neemt je in deze video een dagje mee. Ze vertelt over haar functie en de taken die ze uitvoert. 

Verkoopmedewerker

Heb jij altijd al in één van onze winkels willen werken? Madelous vertelt jou in deze video alles over het werken in een Epplejeck filiaal.