fbpx

‘Leuke baan zeg, de hele dag spulletjes inkopen’. Dat is wat wij vaak horen en dat is ook zeker waar! Wij hebben een hele leuke baan, maar we zijn niet de hele dag leuke spulletjes aan het inkopen.

‘Leuke baan zeg, de hele dag spulletjes inkopen’.

– Elisabeth


We doen ook nog heel veel andere taken. Deze taken bestaan onder andere uit het invoeren van artikelen in het systeem, bestellingen plaatsen , assortiment beheer, gesprekken/contact met de leveranciers, prijsbeheer ( facturen checken, prijswijzigingen doorvoeren), marketing inlichten met nieuwe actie’s/ artikelen. Daarnaast moeten wij ook altijd heel snel schakelen en zeker in drukke periodes. Een belletje van een filiaal, een mailtje van een leverancier, logistiek die naast je staat met een vraag en oh daar gaat de telefoon weer!

‘Ook vervelende dingen kunnen we met elkaar bespreken.’

– Elisabeth


Er is dus geen dag hetzelfde en de dagen vliegen voorbij! Daarnaast voelt het voor ons nooit alsof we naar ons werk gaan. Het is voor ons een passie. Dit komt ook mede dankzij de ontzettend fijne werksfeer.
Iedere dag vragen we hoe het met elkaar gaat en na het weekend bespreken we altijd even het weekend! Ook vervelende dingen kunnen we met elkaar bespreken. En dat is toch wel heel erg fijn. Dit allemaal doen wij met een kopje thee, een lekker taartje op zijn tijd en een zacht muziekje erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *