fbpx

Mijn naam is Kimberly, en sinds april ben ik manager bij Epplejeck te Lochristi.


In mijn studie detailhandel, en de reis die ik in mijn carrière heb mogen maken, heb ik veel mogen leren. Daarnaast heb ik mij kunnen ontwikkelen als de manager die ik ben vandaag. Mijn werkdag begint elke dag opnieuw bij ons team; hoe voelen zij zich, wat zijn hun sterke kanten , en hoe kunnen wij als Epplejeck deze benutten. Daarnaast kijk ik ook hoe zij zich ontwikkelen. Persoonlijke groei is één van de dingen die ik belangrijk vind voor elke werknemer van ons team.

“Ik geloof erin dat een gemotiveerd, gedreven, met plezier werkend team de sleutel is tot het succes van je winkel.”

– Kimberley


Dit sluit niet alleen aan bij mij, maar ook bij de visie van het gehele bedrijf . We doen het samen, we helpen elkaar , we moedigen elkaar aan, en we vieren elke overwinning. Groot of klein. Dit draagt bij aan de goede sfeer zowel in het team als in het bedrijf.

De winkel is mijn tweede thuis. De beleving en uitstraling is warm, toegankelijk en gezellig. Ik ben er graag.
Het is mijn taak om samen met het team dit gevoel ook aan de klanten te geven. Dit doen we door mooie presentaties te maken van geweldige collecties. Daarnaast met veel keuze in het assortiment ,deskundig advies en een unieke winkel beleving , zorgen wij ervoor dat iedere klant met een glimlach naar buiten gaat.

”Teamwork makes the dream work”

– Kimberley

Ik heb mijn hart verloren aan dit bedrijf omdat ze mij zien, horen en ondersteunen. Ze waarderen mij als persoon en zien mijn inzet voor het bedrijf. Trots kan ik zijn dat ik de hoogtepunten in mijn carrière mag meemaken binnen dit bedrijf. Met dit geweldige team, zowel in de winkel als op ons hoofdkantoor in Drachten. We zijn met zijn allen één groot team.


Dankzij het feit dat ik een combinatie heb van werk en hobby , kan ik elke dag mijn werk met passie doen.
Dit gun ik iedereen van ons team, en iedere nieuwe werknemer die wij mogen verwelkomen bij Epplejeck.