fbpx

Een paardenwinkel!? Jazeker! En niet zomaar een paardenwinkel. Voor ik in mei 2021 begon met werken als Junior Brand Marketeer bij Epplejeck had ik nooit gedacht dat Epplejeck zo’n grote omvang heeft! Elke dag rijd ik weer vol verwondering het terrein op. In het magazijn zijn ze dan al druk bezig met het verwerken van orders en het aanvullen van de voorraden. Vaak staat er een grote vrachtwagen met een nieuwe lading ruitersportartikelen op hen te wachten.

”Als ik bijna bij het hoofdkantoor ben beland heb ik er al heel wat ‘Goedemorgen! ’s op zitten!”

– Marloes

Elke werkdag is voor mij weer anders. De eerste paar weken werd ik hier echt in het diepe gegooid, en eerlijk? Dat vond ik eigenlijk wel fijn! Er kwamen steeds meer leuke taken bij, op die manier kon ik rustig wennen aan mijn nieuwe werkomgeving.

Het bedenken van toffe sociale media posts, nieuwe marketingstrategieën, bijhouden van de websites, contact met influencers en het regelen van fotoshoots voor de nieuwe collecties is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die ik hier als junior brand marketeer bij de Epplejeck mag uitvoeren.

– Marloes

Mijn werk is uitdagend en heel divers wat maakt dat ik mij nooit hoef te vervelen! Ik haal er enorm veel energie uit, dat komt natuurlijk ook door ons fijne team. Als er iets is, kan je altijd bij je collega’s terecht. Maar ook als er niks is, en je alles gewoon goed voor elkaar hebt kan je een compliment verwachten. Dat motiveert mij enorm!

Elke dag kom ik vol energie thuis, dit werk geeft mij die energie en dat is nu precies de reden dat ik ben gaan werken bij Epplejeck.